Vi fick en helt fantastiskt helg vid Johannesvik i Kungshamn, samt Smögen. Varmt och gott med strålande solsken. smiley
Campingen på Johannesvik är så bra, välordnat och nu när det inte är säsong var det gott om platser att ställa husbilen. Hundrastgården – Happy Dogs – är toppen, där rusar hundarna runt helt ensamma och tycker det är jätteroligt.

Ett par turer till Smögen var på programmet. På lördag gick vi en lång vandring, en uppmärkt led, på Smögens bergshällar. Det är spännande och vidunderlig utsikt över havet. Leden går över broar mellan klippor, utmed klippor, upp och ned i branta trappor och ned i raviner. Det gäller att ha bra skor och god balans. smiley
Ida, Mary och Lily gillar sådana här utmaningar, de klättrar och tycker det är väldigt kul. En platsliggning blev det på toppen, jätteduktiga tjejer.smiley


Det fanns mycket maneter, stora och tjusiga att se på, men kändes inte som man ville bada.smiley
Vi hade med fika, drack kaffe med äppelkaka och njöt av den vackra utsikten.

Därefter tog vi oss ned till fiskehamnen och Smögenbryggan, där det var mycket folk för årstiden. Vi köpte skaldjur, torskrygg med en egentillverkad ljuvligt god vitvinsås hos “Göstas” .
Tillbaka till Johannesvik där vi satt ute i solen och åt våra godsaker, medan tre trötta töser först tog sig en tupplur, sedan käkade märgben.

Promenader uppe på berget ovanför Johannesvik är också härliga med vacker utsikt.

Vi tog en hel del fina bilder, som finns i vårt galleri: http://idagallery.skyelice.se