Lilys födelsedag blev en succé. Härligt väder hela dagen med mycket lek i trädgården tillsammans med Ida och Mary.


Vi åkte in till Lidköping och gick till Lilys favoritbutik – Granngården, där vi shoppade stövlar till matte och en jätterolig kampleksak till Lily. Dagen till ära, vi berättade att det var hennes födelsedag, fick hon goda korvar vid kassan. Stod på bakbenen vid kassan och slog med tassarna i disken – mera, mera och det blev kö bakom oss, men de skrattade gott åt den roliga hunden. smiley

När husse kom hem från jobbet, gjorde han den speciella supergoda hundtårtan som alla våra hundar älskar.
Lily fick sin present, oj så lycklig hon blev över den roliga kampleksaken som hon testade ihop med husse.smiley Den skall bli nya belöningsleksaken när de tränar tävlingslydnad, bruks i fortsättningen. De går kurs nu på torsdagar, men skall fortsätta i en grupp hela hösten/vintern är det tänkt. Kul att ha ett mål och träna tillsammans. smiley

Sedan blev det tårtfest – WOW smiley


Vi delade lika, ett riktigt skrovmål, jäklar vad gott det varsmiley Sedan vilade vi gott hela natten.smiley