Vi är hemma igen efter två underbara veckor på Gotland, där vi avslutade med Fårö och fantastiska Sudersand Strandcamping. Vi är mycket förtjusta i Fårö och ljuvliga Sudersand som vi “upptäckte” år 2002 tillsammans med Gordon och Josef. Hade så fantastiskt härligt och det gav mersmak, därefter har vi återkommit många gånger tillsammans med våra hundar.smiley


Älskar att vada i vattenbrynet, medan vågorna sveper upp över vristerna, tidigt på morgonen och sent på kvällen då det är stilla. Stranden är lång, bred med vit finkorning sand, känns som man är utomland. Hundarna är lyckliga, leker i vattnet, försökter fånga vågorna.smiley


Kollar på lite sjöfåglar och rabbits. Nu får man njuta av bilder, minnen och boka in en ny resa till detta underbara ställe. smiley
Längtar alltid tillbaka till Fårö och Sudersand, det är speciellt för mig. smiley

Fler härliga bilder i http://familygallery.skyelice.se