Välkommen till Ljuvliga Ljugarn skriver man på dess hemsida. Vi har haft fyra underbara dagar där med härliga strandpromenader, njutit naturen och varit vid ett par gånger vid det mäktiga Raukområdet Folhammar.


Sista kvällen tog vi en promenad utmed stranden till Strandcafeét för att äta saffranspannkaka med salmbärssylt. Mums, det är så jättegott. smiley


Idag reste vi norrut till Vitviken, intill Åminne. En liten anspråkslös camping, lugnt och fridfullt men med en fantastisk strand. Ser fram emot några härliga dagar här, det är precis som i Ljugarn, hundvänligt med man får ha dem kopplade naturligtvis när det är högsäsong och mycket folk och andra hundar på stranden.

Vi myser med god mat som vi tillagar på gasolspisen eller på grillen. smiley
Fler härliga bilder i http://familygallery.skyelice.se