Resan till Gotland gick alldeles utmärkt. Först många mil i husbilen, med några stopp för att rasta hundarna och käka lite medhavda mackor och kaffe. Klockan 18.30 avgick färjan från Oskarshamn. Vi fick en bra plats för vår husbil och Ida, Mary och Lily vilade i bilen under överresan. Per var nere en gång och tittade till dem, de var harmoniska och tyckte det var mysigt i sin bil. Underbara töser, de är så lätta att ha med överallt – inga bekymmer. smileyDet var en behaglig resa över, vi tog lite ätbart och kollade solnedgången på däck. Klockan 21.30 var i land, åkte till Träffpunkt Gotland för att rasta hundarna. Det började mörkna och vi reste vidare till Ljugarn, östra Gotland, där vi hade bokat en husbilsplats. I receptionen hälsades vi välkomna som “sent anläda”, fick veta vårt nummer på platsen vi hyrt, men tyvärr hade någon tagit den. Grrrr, smiley, vi fick ställa oss första natten på parkeringen, utan el. Var ordentligt trötta efter resan hela gänget så vi somnade ganska direkt framåt midnatt.


Men vilken härlig morgon, underbart väder, tog en tur utmed havet och njöt av stillheten och den underbara doften av hav, örter/blommor. Vid åtta-tiden öppnade receptionen och vi fick vår hyrda plats, bästa läget på hela campingen, nära havet. smiley

Ljugarn är ett underbart ställe, vackert med fantastisk natur, långsträckta stränder. Vi njuter i fulla drag. smiley

Fler härliga bilder i http://familygallery.skyelice.se