I helgen gjorde vi vår första tur med nya husbilen. Packade och körde iväg på fredag och kom hem på söndag. Det blev ingen lång tur, men vi hade så jättehärligt. Lugnt och skönt, träning med Ida, Mary och Lily och vi hade tid att testa och lära oss en massa saker om bilen. smiley
Götene Brukshundklubb är en oas, stora ytor att springa på, vandra i skogen, lägga spår, plocka svamp och hallon. Ja, det gick verkligen ingen nöd på oss. Vi lagade god mat på gasolköket och i gasolugnen och sov gott i de goa sängarna. Töserna trivdes väldigt bra i bilen, sov som stockar på natten. Det var härligt. smiley
Jag tog naturligtvis en massa bilder som finns här: http://idagallery.skyelice.se

Saknade vår lilla Alice, som ännu inte kommit hem i sin urna. Hon älskade att vara på klubben, där hon haft så mycket skoj och tränat med oss. smiley Bilden på Alice i AG-tunneln är från 2008, ett underlägg som Collieklubben gjorde i samband med Världsutställningen och Colliespecialen. smiley