Äntligen, efter drygt fem månaders väntan, är vår nya husbil här, en Kabe Travelmaster 780 LBG King Size 2016. smiley
En riktig pärla, precis som vi ville ha den, med garage där vi får in en massa grejor. Det mesta är standard men lite lyx valde vi till – svart skinnklädsel i soffor och stolar, extra AC i bodelen samt automatisk växellåda. smiley King Size betyder att den är ca 20 cm bredare, vilket gör den något lite rymligare.


Den 7 juli hämtade vi husbilen och hade invigning med champagne och lite extra gott. Så roligt och spännande för oss. smiley Medan vi drack skumpa, åt Vänerlöjrom och skaldjur, festade Ida, Mary och Lily på goda ben.

I helgen har vi varit ute på en liten premiärtur med hundarna och jag har övningskört, den är så fin och lättkörd. Ida, Mary och Lily fann sig väl tillrätta – klart godkänd.smiley


Nu håller vi på att inreda, göra det mysigt samt läser en massa instruktioner, lär känna vår bil, sedan är det bara att ut och njuta av friheten med vårt nya fina fritidshus på hjul.smiley