Helgen 4-6 juni 2016 har vi Sommarläger på Signeröd Hundcenter, Uddevalla, för alla våra uppfödda hundar. Vi blir 11 personer och 14 hundar ( varav 11 Skyelice) som skall träna, umgås, äta god mat som vi alla bidrar med. smiley

På Nationaldagen har vi fest! Då fyller vår första kull 9 år och Bellis, Ida och mamma Alice, bjuder alla vovvar på smaskig hundtårta som Carin gör.smiley Alla tvåbenta vänner firar vi med en stor smörgåstårta. smiley

Känns underbart att lilla mor Alice, 13 år, 3 månader, är glad, pigg i sinnet och kan vara med på lägret. Hon har besvärligt med sina ben, men i övrigt frisk och kry. Älskar mat, tigger gärna och vill vara med väldigt mycket. smiley

SEUCH SPH 1 Kendrakes Gordon Skye, 1996 – 2009. Alice pappa.
SPH1 Lindlyckans Josef, 1999 – 2013. Son till Gordon.

Tankarna går också till våra två gossar Gordon och Josef som lämnat oss, men alltid finns med i våra hjärtan. De har lämnat mycket att sina goda egenskaper i avkommorna, glada gossar som älskade att arbeta, spårasmileyNu kör vi…………välkomna alla vovvar, kör försiktigt till Skyelicelägret.smiley