Idag, på Internationella Kvinnodagen, föddes för 20 år sedan vår älskade gosse Gordon på Kendrakes Kennel. Vilken lycka för oss, vi längtade så efter en collie igen, då Brasse lämnade oss den 14 februari 1996.

Underbara Rosie födde fem fina valpar, två tikar och tre hanar. Vi hade gärna valt en tik, men de var tingade så vi hade tre söta, goa hanar att välja mellan. Vi var på besök flera gånger, låg där på golvet och gosade med småttingarna. Efter nio veckor hämtade vi den lille gossen. Han spatserade in i huset direkt, såg sig om och fann sig väl tillrätta. smiley

Gordon, SE UCH Kendrakes Gordon Skye, utvecklades till en vacker, rejäl hane, 30 kilo och 61 cm över manken. Var mycket frisk, glad och lekfull hela livet. Han somnade in, 24 mars 2009, drygt 13 år gammal. En underbar hund som nu lever vidare genom sina barn och avkommor i flera generationer.


Per och Gordon tävlade i bruks, de blev uppflyttade till högre klass spår. Gordon hade då 3 Certifikat på utställning och blev Svensk Utställningschampion. Inte många collie som blev SE UCH genom bruksmeriter, så det var fantastiskt roligt. smiley


Gordon blev pappa till fyra kullar, 15 fantastiska valpar. Först kom sonen Josef till oss, född 1999 och sedan dottern Alice, född 2003. De blev en härlig flock, hade så roligt tillsammans. Alice tog kommandot över pappa och brorsan. Älskade den lilla livliga och påhittiga tösen. Hon var så lekfull, rolig precis som de var själva. smiley

I våra hjärtan har Gordon en egen speciell plats som ingen någonsin kan fylla.

Finns härliga bilder på vår älskade Gordon.

http://www.skyelice.se/gordon.html

http://gojosgallery.skyelice.se/#!home