Det är i år 20 år sedan vi tog farväl av vår älskade Brasse. Han blev 13 år 3 månader och fick somna in på Alla hjärtans dag 1996. Bilden är från vår sista dag tillsammans, han var i sinnet en busvovve, fick äta det godaste han visste och hade sin käraste leksak, Pluto, intill sig. Den och alla hans andra mjukisdjur har vi kvar fortfarande. De var och är gosedjur och har inte bitits sönder. smiley
Brasse gav oss tretton underbara år tillsammans. Han älskade promenaderna i Blomberg och Kinnekulle. Hagen där han hoppade över staketen, busade med fåren. Han var mycket förtjust i att bada och åka i vår eka. Hoppade i vattnet och när vi var vid norra stranden gillade han att plocka upp gamla stora tunga plankor som låg på sjöbottnen. De släpade han in till stranden, tog i för att få kraft så han morrade. smiley Han var så tillgiven, glad, trogen och rolig och när han somnat in kände vi en stor tomhet. Vi ville fortsätta med denna fina, trevliga ras. smiley

Årets Alla hjärtans dag firade vi med vackra tulpaner, härliga promenader med våra fyra älskade töser. Vi åt en utsökt lunch/middag uppe på Caféet i Blomberg. En fin dag att minnas.smiley