I helgen har vi plockat ur, städat och gjort vår Travel Master 750T fin. Har i 6 månader varit husbilsägare, gjort minst fyra lite längre turer, varit mycket nöjda och gett oss mersmak. smiley
Som alltid då man satsar på något nytt upptäcker man för- och nackdelar. I vårt fall vill vi ha lite mer lastutrymme för burar, grindar, utemöbler, grill och kanske en cykel. Slippa ha en hel del av dessa grejor inne i bilen.

Idag lämnar vi in Master till Erikssons Husvagnar i Stenstorp och i maj månad tillverkas vår nya fina Travel Master 780 LGB, med leverans i slutet av maj. Bilen har som standard allt det vi önskar. Vi har några tillval, lite extra lyx med svart skinnklädsel i soffor och stolar, samt naturligtvis automatisk växellåda och AC (det har vi i den nuvarande också).
Det blir en bekväm bil för både oss och hundarna, som får bra och säker plats. smiley

Det skall bli så roligt, så spännande med en helt ny bil, ett fritidshus på hjul smiley
Planerar nu resor till sommaren, premiären blir till vårt Skyelice-läger i början av juni, sedan en tur till Gotland. Men det blir naturligtvis flera resor.smiley