Söndagen 31 januari var en dag helt i Marys smak. Först springa lääääänge i skogen
och utmed bergsluttningen tillsammans med Lily. Måste ju lära henne alla
häftiga ställen. smiley
Hopp i plurret, spelar
ingen roll om det är issörja, dricka och käka lite is. Rulla sig i illaluktande
kadaver och sen i isvattnet igen. Måste hämta in lite pinnar som de andra
badkrukorna inte gör. De är lite känsliga, vill bara i vattnet när det varmt och
gott. Mary är en tuffing med finskt sisu, har väl badat bland
isflaken förr! En gång blev hon så kall
om rumpan att hon fick blåskatarr.

Ida var så glad att få springa lös också, hon halkade, sträckte sig lite lätt i sitt ena framben då hon rusade runt ute på isen förra helgen. Under veckan har det varit lugna promenader, men nu är hon helt återställd igen. smileyLily har börjat göra egna utstickare. En dag fick vi vänta en halv timma innan hon kom hem igen. Då hade vi letat, visslat och Per tog bilen. Ute på Blombergsvägen mötte han fröken Lily glad i hågen efter sitt äventyr. Rackarunge. smiley

Alice som alltid varit självständig, “skogens drottning” , har passat på alla tillfällen att i obevakade ögonblick sticka iväg för egna upptäcktsfärder. Nu tar hon det lite lugnare, blir ju 13 år i mitten av mars. smiley Hon är nöjd med att knalla med oss, kolla lite spännande gömslen, käka skogens delikatesser. Nu finns det gott om spillning från de vilda djuren, det som göms i snö kommer upp i tö.