Det har varit sträng kyla, lite snö och inte så stark vind. Då blir det fin skidskois ute på Kinneviken. Helgen bjöd på strålande väder och vi gav oss ut med kickspark och tre av töserna. På söndag vågade vi oss ut ända till Fågelöarna, som är fridlyst område under sommarhalvåret.


För Lily var det enormt spännande, första gången hon fått möjligheten att uppleva att rasa ut, springa på dessa stora vita, glatta vidder, undersöka öarna där det doftar av vilda djur som mink, räv och där havsörnen också håller till. Ida och Mary blev jättelyckliga också, det är två år sedan vi kunde ge oss ut på dessa spännande utflykter. De är väldigt duktiga på att balansera, koordinera sina rörelser, halkar inte mycket, trots att farten är hög. De älskar det, och Lily, vår stjärna, lärde sig snabbt. smiley


Alice har också varit vår is- och snöprinsessa.smiley Nu fick hon gå en kortare promenad, utmed vassen i solskenet. Hon var lycklig, fann något gott att nosa på samt äta. Var säkert spillning från hjort/rådjur som håller till där närmare land.

Har tagit många fina bilder samt filmat från våra utflykter: http://idagallery.skyelice.se

Måste också visa en kul bild jag tog en sen kväll då hundarna skulle ut i trädgården och kissa. Grannen hade besök av hjortar – de var så nära huset att vi skojade om att de “knackar snart på dörren”. smiley