Vi firade in det nya året med att först vara ute mycket i skog och mark med hundarna så de var trötta inför kvällen då fyrverkerierna drar igång. Då har vi utegångsförbud, vill inte utsätta varken oss själva eller hundarna för detta elände.

Åkte till skogen vid Vristulven där vi lade spår till hundarna och under tiden spåren fick ligga till sig promenerade vi ned till sjön. Det var härligt väder, klart och soligt. Vi gick utmed “vår” gamla rapportsträcka, där Alice varit med och tränat många gånger. Hon var så glad, tror hon kände igen sig. smiley


Ida, Mary och Lily fick var sitt spår på ca 3-400 meter, 4 pinnar + slutpinne. De var så motiverade och klarade det galant. Vilken spårglädje dessa töser har, de älskar det. smileyLevergodiset, som vi bakar efter Tanjas recept, som belöning är toppen också.
Vi hade med oss fika, smakade gott med kaffe och macka. När solen gick ned drog vi oss hemåt.

Tog en hel del bilder: http://idagallery.skyelice.se


Nu påbörjade vi vår myskväll, tände ljus och tillagade god mat. I år blev det toast med Vänerlöjrom och créme fraiche med gräslök. Till det äkta champagne. Sedan fläskfilé med kiwitäcke och ost, potatis och ett jättegott Amaronevin.

Desserten var citronmousse med färska hallon. Jättegott alltsammans!


Hundarna fick stubbar av tunnbröd och leverpastej, sedan vid tolvslaget var sitt gott märgben. Alice ville hellre ha en tjurmuskel. Alla mumsade, utanför hade det börjat regna men våra grannar var nere vid sjön och eldade samt sände iväg ljuslyktor. Från Källby och Lidköping dundrade det på rejält över viken, hördes tydligt, det var vindstilla.

Flera bilder finns här: http://familygallery.skyelice.se

God fortsättning på det nya året. smiley