Amaryllis och krispiga tulpaner är fantastiska julblommor! Vi har köpt några själva och fått några buketter med blomsterbud. Tusen tack för omtanken! smiley

Ett postpaket kom, innehållande spännande paket till hundarna. smileyDe fick jag gömma undan tills det var dags för julklappsutdelning. Tack så hjärtligt, knorrarna slank ned snabbt.smiley Ett paket var till oss, tusen tack så jättefint.smiley

Julafton 2015 bjöd på riktigt busväder, grått och trist med rejäla regnskurar och kraftiga vindar. Vid tolvtiden gav vi oss ut och hundarna fick sin första julklapp, springa lösa ned till sjön och leka i vattnet. Jättelyckliga. smiley Bilder kommer i http://familygallery.skyelice.se

Sedan skapade vi julstämning med våra vackra blommor, tända ljus, god mat och hade mysigt tillsammans. Hundarna blev så ivriga över sina julklappar och vi hade några också att glädja oss åt!


Finns här några snälla barn, undrar tomtefar? Jaaaaa………………..smiley

Alla våra hundar, även uppfödda av oss, har fått var sin jullott till förmån för Cancerfonden. De är alla en vinstlott, det hjälper till i forskningen! Men man kan också vinna något. Vi hade turen att vinna på tre av våra sju lotter. Det är Alice, Ida och den gemensamma lotter för “Änglahundarna Brasse, Gordon och Josef, som vann 100 kr mat vardera. smileyGod fortsättning på julen!