Vi har fått förfrågan på flera av våra uppfödda hundar att delta i ett viktigt forskningsprojekt som Sveriges Lantbruksuniversitet håller på att genomgöra.
Läs mera om det här:

http://hunddna.slu.se/?page_id=2098

Hundar från 2008 och framåt och som gått MH är uttagna att delta. Ida och hennes syskon är äldre, men vi har fått förfrågan på Perry (som bor i Finland, de ville ha med honom), Mary, Chester, Nimbus, Abbe och i yngsta kullen Ruby, Dustin har lämnat blodprover. Tanja är också efteranmäld. Naturligtvis ställer vi upp för detta viktiga forskningsprojekt och det skall bli väldigt intressant att sedan ta del av det.

Igår var det Marys tur att ta blodprov, tre stora rör skulle fyllas och skickas in, tillsammans med ifyllda formulär om hennes hälsa. Mary är frisk som en nötkärna och var så tålmodig medan hon tappades på blod. smiley

Underbara, duktiga Mary som nu gjort en mycket god insats för framtiden!