När jag firar min födelsedag, 24 november, brukar det oftast vara grått, trist kan också bli oväder med snöstormar. Min föräldrar berättar att året jag föddes var det mycket snö.

Jag är tacksam och glad över att få fira tillsammans med min lilla familj, Alice hänger med trots att hon har lite besvär från sina leder. Men hennes humör är gott, glimten i ögonen och vill vara med. Äter med god aptit och kommer direkt då vi äter, fikar och tar fram godis. smiley.

Det är mysigt att laga lite god mat, tända mycket ljus och kura ihop sig i soffan när det börjar mörkna ute. Fredagar är vårt favoritprogram “På spåret”.
<!–
WriteFlash('//idagallery.skyelice.se/#!album-475‘);
//–>//idagallery.skyelice.se/#!album-475
Den 4 december fick vi besök av stormen “Helga” som rasade ute på Kinneviken så skummet yrde. De höga gamla tallarna och övriga träd runt omkring oss höll för trycket i vindbyarna som tur var, men nog var det lite kusligt och vi vågade inte vara ute när stormen drog in som värst.


Men december började med en fantastisk vacker dag, solsken, grönska och jag måste bjuda på några bilder. Lyckliga hundar, Alice myser i trädgården med en “cigarr” (tjurmuskel) medan övriga gänget går ned till vattnet, Mary och Ida badar och leker, Lily fick vara i koppel därför att hon är i höglöp. smiley