Jag längtade till havet, älskar breda sandstränder och det rogivande bruset från vågorna. Vi fick några härliga kvällstimmar en ljuvligt vacker morgon vid Beddingestrand i södra Skåne.


Hundarna blev överlyckliga då de såg havet och sanddynerna, där det dök upp kaniner. De unga töserna fick tyvärr vara kopplade. På morgonen, då vi var helt ensamma på den långa stranden, fick de vada i strandkanten, ville ut och ha skoj i vågorna. Alice fick vara lös, hon var så glad och lycklig. smiley


Vi fick en jättebra plats för “Master”, alldeles invid havet. Lagade till en riktigt god middag, oxfilé, med potatis, bearnaisesås och ett glas rött vin. Sedan sov vi gott till vågbruset efter en lång resdag och härlig promenader.


Upp tidigt, underbar promenad utmed havet, sedan packade vi ihop för att åka till Skurup där Lily var anmält till en officiell hundutställning. Det gick ganska bra, hon är nästan helt urfälld, men fick bra kritik, excellent, CK och blev 4 Bästa tik.

Det blev en underbar kortsemester och vi trivs så bra med vår “Master”, har börjat bo in oss, hundarna har funnit sina platser och gillar att åka husbil. smiley