I helgen 22-23 augusti har vi gjort får första utflykt med övernattning i “Master”. I strålande varmt väder, med full AC, rullade vi iväg västerut. Lily skulle ställas ut i Backamo på söndagen, vi stannade på ett fint ställer några mil därifrån. Resan i bilen gick bra för hundarna, de finner sig väl tillrätta.smiley

Det blev jättemycket kul för hundarna och vi njöt av en varm fin kväll med lite god mat.

Tre av töserna ville ligga i sängarna, det blev lite trångt och varmt, men till slut somnade vi hela flocken.smiley
Efter en vacker soluppgång, frukost rullade vi vidare mot utställningen.


I Backamo fick vi en skuggig och bra plats, väldigt nära utställningsringen. smiley

Lily badades på fredagen, hade börjat fälla pälsen. Under lördagen låg det vita tussar överallt där hon rusade fram och lekte med de andra. Hon var överlycklig att få busa runt på morgonen och var blöt då vi kom till utställningen, men hann torka. Pälsen vågade vi knappast borsta och hade inga som helst förväntningar på något gott resultat. Per såg det mer som en träning för Lily att visa sig bra. Men, som vi bedrog oss, domaren gillade henne , trots lite tunn päls.smileyHon blev andra bästa tik, med Reserv Cert. Duktig vacker tös. smiley


Busiga, glada töser som njuter av sin utflykt!

Sommaren kom i augusti och vi fick även njuta hemma i trädgården och vid sjön. Här finns härliga bilder. http://lilygallery.skyelice.se