Det blev en jätterolig utflykt mellan regnskurarna. Vi styrde först mot Götene Brukshundklubb där Alice, Ida, Mary och Lily har så roligt. Vi har helt ensamma där, Alice knallade omkring och nosade samt viftade på svansen och såg lycklig och glad ut. Känner väl igen sig.smiley

De yngre töserna hade race ute på appellplanen samt fick prova på lite agility. De är väldigt duktiga, kan momenten och tycker det är roligt. Även Lily, som inte tränat så mycket, klarade av däcket, bommen, tunnlarna och slalom. Hon är skärpt, lär sig fort och är orädd att prova nya saker. Samma sak med Mary och Ida, de har “varit med förr” smiley


Vi beställer en gofika, tacksmiley


Flera härliga bilder: http://lilygallery.skyelice.se

Det blev fika på klubben, sedan reste vi vidare utmed vackra småvägar, mot Varnhem, passerade mitt barndomshem, Kärrtorp vid Hornborgasjön. Vet inte om huset vi hyrde fanns kvar, jag var endast 2-3 år, sedan flyttade vi till Skara. En mycket vacker tur, med lite nostalgi.smiley