Tidigt söndag morgon gav vi oss iväg på vårt fjälläventyr. Bilen fullpackad, några grejor som kompostgaller och en bur fick inte plats.smiley Men vi och Alice, Ida, Mary och Lily hade det bekvämt inför vår långa resa. Kylväskan var fylld med äggmackor, bullar, kaffe och vatten.
Det duggregnade lite på sina ställen, men var inte så mycket trafik.


Några rast- och fikapausar hade vi, bland annat vid Vansbro, där vi fann en liten fin skogsdunge invid en avtagsväg. När vi närmade oss Grövelsjöfjällen stannade vi en liten stund vid ett vattendrag med kallt gott vatten tyckte hundarna.smiley


När vi närmade oss Grövelsjön träffade vi på två ståtliga renar med stora horn och som helt orädda sprang utmed väg-renen smiley

Härligt, efter 55 mil och ca 8 timmar var vi framme vid den fina stugan i Björnlidens Fjällby. Hundarna är fantastiska att ha med ut på långa bilfärder. När vi kom in i stugan rusade Lily, Mary och Ida runt och undersökte varje vrå, upp till loftet och ut på den stora härliga altanen. Alice tog det, med ålderns rätt, lite mer försiktigt. smiley
<!–
WriteFlash('//familygallery.skyelice.se/#!album-454‘);
//–>//familygallery.skyelice.se/#!album-454

Här har vi allt och lite till och kommer att trivas utmärkt.smiley