Vår första dag här uppe i vackra Grövelsjön blev underbar, trots lite regntunga moln och stundtals lite duggregn. Vi åkte runt lite för att bekanta oss med omgivningarna, gick en liten fin tur uppe vid Långfjällets Naturreservat, där man kan ta med bilen upp till kalfjället.


Passar bra för oss som utgångspunkt för våra fjällvandringar, då Alice inte orkar gå så långt. Hon var så lycklig i den friska luften, nosa i lingon – och blåbärsriset. Per gick en lite längre tur med Ida, Mary och Lily.


Det är lite speciellt för oss, vi firar vår 30-åriga bröllopsdag den 20 juli, då ville vi göra något tillsammans hela familjen. Det är 12 år sedan vi var i sommarfjällen senast, Alice var då 3 månader och vi vandrade tillsamman med Gordon och Josef.
Hon skulle sitta i en ryggsäck bitvis, men det ville hon minsann inte. “Kan själv” !smiley
Nu är hon tillbaka i fjällvärlden, lika glad och envis ! Älskade gumman. smiley


Efter vår lilla första fjällvandring åkte vi hem till den mysiga stugan, vilade oss för att på kvällen åka till Storsätra Fjällhotell. Där åt vi en underbart god trerätters middag.
Tunnbrödskorg med skagenröra, halstrad röding, glass med varma hjortron.smiley

Flera bilder: http://familygallery.skyelice.se