En ung flicka, 17 åriga Lisa Holm, försvann i söndags kväll efter att ha slutat jobba på Blombergs Café. Det har varit ett enormt pådrag från militär och polis. Helikoptrar, hundpatrullen och fyrhjulingar har sökt igen stora områden runt om kring Blombergs Gård, samt gärderna. Men även här nere i Blomberg vid vattnet har gummibåtar åkt utmed stranden, vassen och öarna.

http://www.expressen.se/tv/gt/unika-bilder-pa-sokandet-efter-lisa-17/

Vi har självklart försökt att hjälpa till med sökandet allt sedan i måndags. Har sökt/spårat med alla tre våra hundar utmed stranden, men framförallt utmed bergsluttningen, Naturreservater, där terrängen är svår, men med mycket gömslen. Vi har även gett lite tips, råd till Polisen samt Missing People eftersom vi kan området bättre än någon annan, vi har bott här sedan 1983.

Igår sattes Missing People in och fick rekordmånga deltagare, ca 900 personer, gick skallgång uppe vid Blomberg samt här nere i vårt område. Det är fantastiskt att så många människor helt frivilligt och ideellt åker långt för att delta i skallgången. Allas tankar går till flickans familj, som lever i en mardröm. Det känns trots allt bra att göra någon liten insats för finna Lisa.

Idag, 11 juni, fortsätter MP sina sökinsatser tillsamammans med polis, militär och hundpatruller. Hoppas innerligt att man snarast finner Lisa. smiley