Vilken härlig helg vi haft. smiley Vi var 11 personer och 14 glada hundar i olika åldrar. Alla deltog med supergoda maträtter, efterrätter, hembakat bröd och kakor. Vi hade fest varje dag!

Fredagens läckerheter; Brittas ljuvliga lax och Kerstins efterrätt, en choklad- och daimtårta som smakade underbart. Var och en hade med sig de ädla dryckerna!


Vi var nöjda med Signeröds Hundcenter, det låg avskilt med vacker natur runt omkring. Lagom stort för oss, några hade husbil/husvagn, några övernattade inne i stugan. Stora fina träningsplaner, och tillgång till skog och gärden att lägga spår.

Vi tränade lydnad, rallylydnad, agility, spårade och provade på specialsök (K9Nsework) . En platsläggning med 8 hundar, där de fyra löptikarna Ida, Mary, Lily och Tanja inte deltog.

Med stor entusiasm visade Britta oss grundövningar i agility och rallylydnad. Hasse och Kerstin gav goda råd till de som tränade lydnad. Roger, Janne och Per var spårläggare och Ewa visade oss om specialsök – K9 Nosework.

Stort TACK allesammans för ert engagemang. smiley

På lördag hade vi gjort en tipspromenad med kluriga frågor om vår kennel, uppfödning!


Brittas tävling – Skyeliceracet – var mycket uppskattat, där deltog 12 av hundarna.
Alice och Sapphire, som är under rehabilitering efter artroskopi, fick vara supporters. Kerstin och Hasse skötte start och tidtagning.

Två lopp på tid, där vinnaren skulle springa på så jämn tid som möjligt i båda loppen!

Grattis till Smilla, Bellis, Tanja och Ida som placerade sig som 1-4. smiley

Den andra tävlingen var snabbaste tiden, två lopp tillsammans. Det var fart i alla hundarna vill jag lova, gammal som ung de var supermotiverade.

Grattis till Lily, Smilla, Mary och Abbe, som fick 1-4:e placering. smiley

Vi tackar så hjärtligt att så många ville komma och för en jätterolig helg tillsammans. Det värmer i hjärtat att träffa Alice och Ida valpar, som nu är stora duktiga hundar.smiley

Här finns massor av härliga bilder – titta och njut av era underbara hundar. http://camp.skyelice.se

Mormor Alice, 12 år, är stamtiken i vår uppfödning, var på strålande humör hela helgen. Njöt av all uppmärksamhet när nu mamma Ida pga av höglöp fick hålla sig lite i bakgrunden. Ett spår fick Ida i alla fall gå och det gjorde hon med bravur.
Hon gav också sina ungar en rejäl match i Skyeliceracet. Det är fart och kraft i den kroppen, den 6 juni fyller hon 8 år och blir veteran.smiley

Underbara Alice var överlycklig att få uppleva gamla minnen i en agilitybana.smiley

//ilo-static.cdn-one.com/iloapp/gallery/html/embed.html?albumId%3D442%26videoId%3D45%26galleryLocation%3Dcamp%26domainName%3Dskyelice.se%26pUrl%3D%2F%2Filoapp.skyelice.se%2Fgallery%2FImages%2Fsystem%2FencodingVideo_thumb.jpg%26nUrl%3D%2F%2Filoapp.skyelice.se%2Fgallery%2FImages%2Fsystem%2FencodingVideo_resized.jpg%26mUrl%3Dundefined