Det har varit kalla vindar, mycket regn och grönskan kommer sent i år! Vi tog en promenad i Munkängarna, där har de flesta av träden slagit ut. Underbart vackert med ljusgröna stora gamla träd och marken täckt av ramslök tillsammans med vit- och gulsippor, gullvivor, någon orkidéart. Det är en osas, stilla och ljuvligt.

Här i Blomberg har ramsöken börjat blomma utmed bergsluttningen. Häggen står i full blom och doftar så gott.


Alice är bättre i sina leder efter medicinering och knallar på riktigt bra igen. Underbart att se hennes livsglädje, speciellt då hon kommer till “sina smultronställen”, som här utmed bergsluttningen. smiley


Vi har ett rikt djur och fågelliv, hjortarna är lite väl närgångna, de smyger utanför staketet och är inne hos grannen och käkar upp deras nysatta blommor. Rådjuren är också närvarande, lite skyggare, skäller på natten och tidig morgon. Korpungarna kraxar och försöker lära sig att flyga. En stackars unge hade inte fått vind under sina vingar och det var oroligt i “korplägret” då vi passerade!

Fler bilder finns i galleriet: http://familygallery.skyelice.se