Systrarna bus, men också väldigt duktiga töser som tränar med Per. smiley


Båda är jättebra spårhundar, har föremålsintresse och gillar att kampa. smiley

De tränar båda spår och uppletande, men Lily får mer träning på lydnadsplanen, där det börjar fungera riktigt bra.

Mamma Ida får spåra, det är hon förtjust i och klarar riktigt svåra spår. Ibland lite övningar på lydnadsplanen, men Per lägger mest träning på döttrarna, speciellt Lily som har mycket i sig och behöver få utlopp för sin energi.

Nu är det fint cykelväder så alla tre, Lily, Mary och Ida, är ute flera gånger i veckan på en tur.

Alice orkar tyvärr inte gå så långt, men korta turer till skojiga ställen. Sandgroparna invid sjön, de har hon alltid varit mycket intresserad av att undersöka. Doft av räv och grävling, men det finns också några ställen där det kan finnas mink, mård. Sådant är häftigt tycker vår lilla “hunter”, skogens drottning. smiley