Lily var anmäld till sin första officiella utställning för året, så det blev skönhetsbad under fredagen. Upp i badkaret, schamponering, kloklippning, sedan stora fönen “stormen” och därefter klippning av hasor, tassar och lite vid öronen.
Lily är helt underbar att hantera, ingenting är omöjligt, besvärligt. Bara positiv och glad.smiley

WOW, så läcker hon blev. Pälsen gnistrade i solskenet. Vi satte oss i bilen och åkte in till Lidköping för att besöka Stadsparken. Det fanns lite vacker blomsterprakt så vi kunde ta fina bilder på skönheten. smiley Vackra bilder i http://lilygallery.skyelice.se

Det gick över förväntan på utställningen i Västerås, var jätteglada och firade med champagne, god mat till hundarna och oss själva. Härlig, rolig dag! Lily och Per är ett superteam i allt! smiley Mer om utställningen finns på hemsidan! www.skyelice.se