I fredags höll vädret upp, solen tittade fram lite och jag satte Ida, Mary och Lily i bilen för att uträtta lite ärenden. Alice fick vara hemma i trädgården, vakta huset och kolla fågellivet i solskenet.smiley

Vi började med en tur till Götene Brukshundklubb, där töserna blev vilda av glädje. De sprang som tokstollar, ensamma på den stora appellplanen. Det blev lite fartiga bilder på dem. www.lilygallery.skyelice.se

Nu var de rejält rastade och färden gick vidare till Kampes Spinneriprodukter i Ullervad, utanför Mariestad. Jag valde ut fyra färger ullgarn, som skall vara varp till en väv, som en god vän skall sätta upp. Det kommer att bli några vackra plädar med colliegarn, från Gordon och Josef, som inslag. Har skickat över 1,5 kg sobelgarn som jag tidigare fått spunnet.
Ett kul projekt som vi har tillsammans, skall bli så spännande. smiley


På vägen hem besökte jag Skogskyrkogården i Mariestad och hälsade på min fina väninna Marianne, som gick bort i december 2011. Hennes älskade son Mikael förlorade kampen mot sin svåra njursjukdom i april samma år. En oerhört stor sorg. Saknar henne så mycket, vi var vänner allt sedan barndomen, och jag har massor av fina minnen.smiley


Ett besök hos Petterssons Chark i Lugnås stod också på programmet. Länge sedan jag var där, de har så enormt goda, fina köttvaror, nu handlade jag på mig så vi har i frysen ett tag.


Fredagens middag blev en riktig festmåltid. Superfin oxfilé, med potatis, grönsaker, béarnaisesås och gott rödvin. Glass och färska hallon till efterrätt. smiley

Man skall vara tacksam och njuta av livet, här och nu, vet aldrig vad som väntar.smiley