Nu har vi planterat årets första blommor i några krukor. Penséer är så vackra, tål även någon köldknäpp.

Våra töser har fullt upp med att bevaka retfulla skator och duvor som glidflyger över trädgården. När det mörknar hoar ugglorna och i natt hade vi ett spektakel utanför nätet. Två råbockar som gjorde upp genom att stångas med sina horn. smiley

Vår återkommande hackspett börjar tidigt, när det ljusnar, att sitta på stegen bakom huset och knacka.smiley Filmen är från 28 mars 2014.

//ilo-static.cdn-one.com/iloapp/gallery/html/embed.html?albumId%3D424%26videoId%3D0%26galleryLocation%3Dnaturgallery%26domainName%3Dskyelice.se%26pUrl%3D%2F%2Filoapp.skyelice.se%2Fgallery%2FImages%2Fsystem%2FencodingVideo_thumb.jpg%26nUrl%3D%2F%2Filoapp.skyelice.se%2Fgallery%2FImages%2Fsystem%2FencodingVideo_resized.jpg%26mUrl%3Dundefined

Käka stora märgben är roligt, då är tjejerna fullt upptagna i flera timmar.smiley