Mars månad började med några fina dagar då jag kunde njuta av att sitta ute i trädgården tillsammans med hundarna. Snödropparna, så anspråkslösa och vackra.Vi tog en tur norrut, där ramslöken börjar komma upp utmed sluttningen. Töserna ville ned till vattnet och svalka sig.
Vi besökte också Blombergs hamn, där blåste friska vindar. Än så länge ligger bryggorna uppe för att inte skadas under vintern.


Alice var hemma i trädgården under tiden vi gick äventyrlig långpromenad, hon blir så ivrig och skuttar fram lite väl fort. Men hemma i trädgården tog hon igen vad hon missat. I sinnet är hon en ung tös, bara de gamla stela lederna som begränsar henne lite. Man får vara rädd om käraste mormor. smiley


Härligt, det börjar bli vår!

Flera bilder finns i galleriet: http://idagallery.skyelice.se