Det blev en mysig lördag för hela colliefamiljen. Per köpte en stor bukett med underbart vackra papegojtulpaner. Tack käraste smiley.

Ida, Mary och Lily följde sedan med husse till Götene Brukshundklubb för att träna. Det är mycket snö ute på appellplanen, men lite övningar och långpromenad var roligt. De fick dessutom jättebra skotträning. Det var full aktivitet på Sportskytteklubben intill.

Alice och jag hade en egen mysig dag. Vi gick ut en promenad, Alice fick gå lös och hon bestämde tempot. smiley Hon skuttade fram, ville gå långt, undersöka där, och där, och där! “Skall bara”. lilla goa stumpan, som behöver orka gå tillbaka också, vilket jag får styra upp.
Hon blir lite halt, men är så glad och verkar inte störas av det alls!

När hela gänget var samlat igen, fick de käka goda tuggben och därefter vila.

Per och jag åkte iväg för att träffa våra goda vänner Barbro och Ingemar. Bord var beställt på den utmärkta restaurangen Sill & Dynamit i Mariestad. Där serverades vi en mycket god “Alla hjärtans dag” – meny.smiley

Piggvar, vitvinsås, tryffel, persilje- och rotfruktsmos – supergott!

Per valde, rimmad älgfilé med svartkål, trattkantareller, råraka och
lingon – också kanongott!
Mariestadsöl till grabbarna, Barbro och jag drack vitt vin, Chardonnay.

Efterrätten var himmelsk, godaste vi ätit! Créme brulée, hallonsorbet, lakritskolasås.

Tack till våra goda vänner för en jättehärlig kväll tillsammans.smiley