29 januari 2015.
Det snöar och blåser och vi har en innesittardag, lyssnar på musik, jag stickar och hundarna leker med varandra. De har varit ute och busat en stund, men behöver in och torka.

Lily är så förtjust i storasyster Mary, så rolig lekkamrat. Men hon är kärvänlig mot alla tre, viftar på svanen som talar om att “jag älskar er”. Goaste tösen, men ibland blir det så mycket av det goda att de andra kan bli lite trötta och gå sin väg. smiley De har kel och pratstunder, “sjunger” lite tillsamammans. Ida är mörk i rösten, en alt, medan Mary och Lily är sopraner. smiley


Snälla mamma, var rädd om min älskade Skutt!smiley
Den här kaninen har Lily en alldeles speciell relation till, hon fann den sittande i soffan på andra våning, direkt efter att hennes syskon åkt iväg. Sedan dess är det hennes käraste vän. Den är mycket viktig för henne, skall vara med på allting roligt, samt skall ut och “rastas”.smiley


Hundarna älskar snön och Alice glömmer helt att hon är gammal och stel, hon blir alldeles tossig. Se här på den goa gumman och till hennes lycka vill Lily vara med och leka.smiley

Här är alla härliga snöbilder från de senaste dagarna!

http://lilygallery.skyelice.se