Äntligen fick vi lite snö, det piggade upp Alice så hon fick stollaryck i trädgården, till allas förtjusning. Det var i gårkväll, som hon absolut skulle med ut på en tur med kicksparken. Naturligtvis kunde jag inte låta henne stanna hemma. Per och Lily var på klubben, så jag satte på sele och lina på alla tre töserna. När vi stod utanför grinden och skulle promenera framåt, blev de stående som statyer, vädrade. Måste varit djur i mörkret.


Vi stod stilla en liten stund, sedan kunde vi lugnt, knalla ut på Blombergsvägen. Ida och Mary var kopplade till sparken, medan Alice hade jag separat. Det gick fint, flickorna rörde sig framåt, några gånger fick jag trampa på bromsen. Ville inte det skulle bära iväg alltför fort i mörkret. Dessutom fick vi ta hänsyn till Alice. smiley


Jag har verkligen blivit osams med vågen i badrummet. Nära att den inte åkte ut genom fönstret.smiley Förra veckan hade jag bestämt mig för att som många andra se till att få bort några kilon samt bättra på konditionen inför det nya året. Cykla regelbundet på min julklappscykel, utesluta godis, sötsaker. Åt sallad, äggomeletter, havregrynsgröt med bär, inget gott till kaffet, allt för att hålla nere kalorierna och känna mig mätt, minska sötsuget.
Efter en vecka ställde jag mig på vågen som visade + ½ kg. smiley Usch, kan man bli annat än förbannad?

Nåväl, jag tog mig en godiskaka till kaffet som tröst, sedan bestämde jag mig för att; nu jäklar skall inte den där förbaskade vågen förstöra mina ambitioner, måste vara något fel på den.smiley

Nu kör jag på igen och jag känner mig piggare. Det ljusnar för varje dag, lite snö piggar upp mig. Roligare att vara ute med hundarna. Skam den som ger sig.smiley

Havregrynsgröt med hallon är jättegott och man håller sig mätt länge.

Heja matte. smileyJag får sällskap av mina goa vovvar när jag kör cykel.smiley En gång i veckan tränar jag hos sjukgymnast.