Idag har vi gjort Tanjas levergodis under bevakning av fyra mycket intresserade, rent av andäktiga collietöser.smiley Gudarnas så gott, både smeten och de färdiga bitarna.smiley

Tanjas levergodis.
500 gr. mald lever, 3 dl. havregryn, 1 dl. potatismjöl, 2 ägg.
Blanda allt och bred ut det ganska tunt på ett bakplåtspapper (satsen räcker
till 2 plåtar). Grädda i 200 grader till det är färdigt (ca 20-25 minuter)
Kan därefter torkas i avstängd ugn med luckan lite öppen i ca 30 minuter
eller ta ut o skär i lämpliga bitar medan kakan fortfarande är varm. Godiset
blir hårt när det svalnat o kan då brytas i lämpliga bitar.

Lovar att man kan nå vilket resultat som helst med detta godis. Testa gärna!

Tusen tack Britta för receptet, vi skar bitar medan kakan var varm, lät det sedan svalna.
Vilket kanonbra godis, Alice, Ida, Mary och Lily var mycket förtjusta, dessutom nyttigt.smiley