Helgerna är över, dagarna går mot ljusare tider och vi ser fram emot ett spännande år.
Per tränar med Lily och har som mål att starta i appellklass! Vi skall också visa henne på hundutställningar, men förste pälsen komma tillbaka. Det är en välutvecklad, jättehärlig ung tös, full av energi som behöver utlopp för detta. Hon har stort spår- och föremålsintresse. Väldigt roligt att arbeta tillsammans med.


Mary och jag skall göra lite roliga saker tillsammans. smiley Har anmält till en kurs, men har lite fler planer med glada, energiska Mary. Hon älskar att jobba, men Per hinner inte med att satsa helhjärtat på båda de unga töserna, men han spårar med Mary och Ida, det älskar de.

Åka på läger är väldigt stimulerande och roligt. Har planer på att delta i åtminstone något under året. Hoppas att vi blir fler från vår uppfödning, det är så kul att göra något tillsammans. smiley
Vi besökte Billingen i Skövde på Trettondagsafton. Det var en strålande vacker dag, snökanonerna gick för fullt och det var mycket aktivitet i skidspåren.

God fortsättning på det nya året.smiley