Nyårsafton brukar vi först tillbringa ute i skog och mark för att låta hundarna få aktivera sig och bli riktigt väl rastade och trötta inför kvällen och natten då “kriget bryter ut”.


Vi vill alltid skona våra hundar från fyrverkerier, de har ingen som helst glädje av det, och det har inte vi heller för den delen, och vill inte att de skall bli skotträdda eller berörda. När det blir mörkt är vi inomhus, har mysigt, äter, ser på TV, lyssnar på musik, allt för att dämpa ned ljud utifrån. Hundarna är trötta och harmoniska efter en dag ute där de fått göra sådant som de älskar. De får sin mat och vilar, går en kort kissrunda vid nio-tiden. Inför tolvslaget då det stora “kriget” drar igång får de var sitt stort märgben som de mumsar på i säkert en timma. De har då inget som helst intresse för vad som pågår utanför.smiley

Gott och mysigt!


Flera mysbilder finns här: http://familygallery.skyelice.se

GOTT NYTT ÅR! smileysmiley