Den 11 december fyllde Per 60 år och vi firade honom i all enkelhet, precis så som han önskade. Det blev mys med lilla familjen, dvs collietöserna Alice, Ida, Mary och Lily.


Jag köpte god smörgåstårta att mumsa på allesammans. Var hos Handlarn’ i Källby och köpte fyra kuvert med lite olika spel som var från töserna. Det var kul och uppskattat. Hästarna sprang inte in några vinster, men det blev totalt 120kr på trisslotterna. smiley

En vacker julkrans, med lingonris, mossa, äpplen att hänga ute på altanen, samt en vit amaryllis fick han också från sin familj.smiley


Per älskar att vistas i skogen, går ofta ut och plockar svamp. Nu åkte vi till skogen vid Vristulven, där vi varit väldigt mycket. Dels har vi tränat rapport där med Alice, dels har Per varit SM-spårläggare i dessa skogsområden. Per gick ut spår till Ida, Mary och Lily, men först tog vi en runda, där en av rapportsträckorna gick. Det var riktigt rörande att se Alice, hon måste ha känt igen sig i denna terräng, för vilken fart hon fick, skuttade fram och såg så glad och lycklig ut. Gjorde en lite avstickare ned till vattnet, precis som hon kunde göra då vi skickade henne mellan stationerna. Men hon kom alltid fram – “hon skulle bara kolla lite först”.smiley

Vi hade med kaffe och smörgåstårta ut i skogen, töserna spårade jättebra alla tre medan Alice redan hade haft sitt roliga smiley


Jag hade beställt bord på den trevliga indiska restaurangen “Kingfisher” i Mariestad, där vi sedan avnjöt jättegod mat tillsammans med våra kära vänner Irene och Sten. Det blev en minnesvärd afton.smiley

Här finns alla bilder från Pers stora dag. smiley

<!–
WriteFlash('//familygallery.skyelice.se/#!album-409‘);
//–>//familygallery.skyelice.se/#!album-409