Vilken härlig dag vi fick tillsammans med syskonen Tanja, Sapphire och Lily, som idag blir 15 månader.Vi körde igår tidigt på morgenen till Falkenberg och träffade bästa vännerna, Britta, Kerstin och Hasse, för att ha en gemensam träningsdag tillsammans med Nils-Rune Larsson. Tack så hjärtligt för detta initiativ, det blev en jättefin dag med god frukost, fantastisk tre rätters lunch. och sedan “after work” hemma hos Sapphire där vi mumsade på supergoda smörgåstårtor, godiskaka och summerade dagen.
De unga hundarna var verkligen entusiastiska, det blev ett antal timmar ute på appellplanen, men jobbade på bra! Nu gäller det att träna på läxan Nils-Rune gav tills nästa träff – han vill se resultat på dessa lovande, trevliga hundar. Per tränade med Lily, medan Ida och Mary var med och tillsammans med mig tittade på.smiley Alice var hemma och blev väl omhändertagen av våra grannar.

Naturligtvis gick kameran varm, så fina bilder på de duktiga och lite busiga töserna kommer.smiley

Idag var den årliga Tomteparaden i Götene. Vår brukshundklubb deltar av tradition i paraden, vi har varit med i många år, tycker det är stämningsfullt och roligt. Minns när Gordon och Josef, år 2000, gick med blinkande tomteluvor till många barns förtjusning. Förra året var det Ida och Mary som deltog, klädda i tomtedräkt och glitter.

I år var det debut för Lily, med glitter i selen, husse med tomteluva vandrade de, tillsammans med Balto (en stilig Schäfer med glitterkrage) och matte Barbro bakom luciavagnen och hästarna, genom Götenes gator som kantades av många glada människor. De gjorde också en extra tur till äldreboendet Helenagården.
Väl hemma tände vi massor av ljus, ljusstakar och stjärnor och hade söndagsmys.smiley