Grått och trist väder, lite duggregn. Endast Lily vill vara ute i trädgården, de andra tre föredrar att vila tillsammans med mig. Jag ägnar mig åt lite datajobb.

Igår nåddes jag av en mycket tråkig nyhet, som gjorde mig väldigt ledsen. Ida och Leikullens fina, underbara pappa Patrick, somnade in. Han blev 11½ år gammal och har levt ett frisk och härligt liv.

Detta är mina sista bilder på Patrick, tjusig, glad och busig tagna i Danmark, maj 2012.

Bus på er – mina barn, barnbarn, Ida och Mary. Ida är så lik sin pappa!
Ni hade så roligt tillsammanssmiley


En vacker stjärna lyser på himlen. Vila i frid käraste Patrick, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Pappa till vår första kull, född 2007. Så vacker och välväxt, samt glad och vänlig. Du lyste av godhet och kärlek, mycket av dessa goda egenskaper finns i dina barnsmiley