Nu är verkligen hösten här, det har regnat väldigt mycket men dessemellan vackert varmt väder. Underbara färger i naturen, bilden nedan där regnet kommer som färgar himlen och vattnet lila.


Rosorna står i full blom, liksom fuchsian som kommit igen, alldeles översållad med sina röda vackra blommor.


I söndags åkte vi in till Lidköping för att handla och passade då på att, mellan störtskurarna, gå en härlig promenad utmed Vänern. Efter någon kilometer kom vi fram till spångar som tog oss ut till vattnet, med ett utsiktstorn, där vi kunde se Kinnekulle i diset. Hade varit vackrare med klar sikt.


Hundarna älskar alla väderlekar, spelar ingen roll om det ösregnar, lika roligt ändå att ge sig ut. Här har jag tagit lite bilder från senaste veckorna, glada hundar som badar och leker blandat med lite vackra höstbilder.

<!–
WriteFlash('//idagallery.skyelice.se/#!album-403‘);
//–>//idagallery.skyelice.se/#!album-403