Den senaste veckan har höstvädret infunnit sig med regn, kyliga vindar. Då har jag ägnat mig åt att se tillbaka till vår härliga resa till Gotland. Massor av bilder har jag kasserat, redigerat, förminskat och nu äntligen finns de bästa i gallerierna. smiley

Hade bekymmer med storleken på bilderna, den nya kameran tar mycket stora filer. Men efter lite detektivarbete har jag nu ett program från Nikon som lätt konverterar dem, efter att jag klippt och justerat dem i färg, skärpa och dylikt. smiley

Välkommen och njut av Fårö, Gotland, glada hundar, havet……. här finns utbudet: http://marygallery.skyelice.se

Lily, Mary och havet.
Sudersand Strandcamping.
Rundtur N Gotland.
Vackra morgonpromenader.
Lilys 1-årsdag.
Utställning och fest.
Norsta Auren.
Per, Lily och Mary bada.
Raukarna på Fårö.
Resan till Gotland.

Fotograferat med min nya Nikon D810 med objektivet Nikon AF-S 28-300. Är supernöjd, bästa kameran jag någonsin haft.smiley


Några av bilderna har jag tagit med “lilla Nikonkameran”. AW1.