Vackert väder, härliga promenader tidigt på morgon då solen gått upp. Alldeles ensamma på stranden och hundarna är lyckliga över att få springa och upptäcka, skopa in lite bräckt vatten, rulla sig i tång och sand. Det finns mycket mer att upptäcka, vi har varit vid Langhammars och Digerhuvud och tittat och fotograferat raukarna.
Vid Fårö fyr, gick vi på kullerstenarna ned till det brusande havet.

Likaså ett besök vid Nordersand, där vinden låg på med rejäla vågor. Vågade inte ha hundarna lösa, stranden ligger nära vägen och det kan komma små vildkaniner, rabbit som gotlänningarna kallar dem.


Lammen kan gå lösa på vägen, man får passera färisten. Atmosfären är lugn och avslappnad, vi njuter av denna frihet.

Varje dag blir det en tur till det underbara bageriet “Sylvis Döttrar”. Världens godaste bröd, det kommer vi att sakna när vi kommer hem. Vi har grillat lammkött och ätit rökta flundror samt saffranspannkaka med salmbärssylt. Ett måste när man kommer hit.

Det var tre dagars hundutställningar i Visby som vi deltog i. På fredag var det Gotlands Brukshundklubb, alla tre töserna var med. Lily i juniorklass, fick excellent. Ida i bruksklass, fick också excellent. Bäst gick det för Mary som visades i öppenklass där hon fick excellent, CK och R-Cert. Jätteroligt. smiley

Lördagen var vi återigen upp i ottan för att passa färjan till Fårösund. Nu var det Gotlands Kennelklubbs nationella utställning, där deltog Lily och Mary. De visade sig utmärkt, fick båda excellent. Domaren var trist och mycket sparsam, de flesta fick VG, delade endast ut CK till en championtik.

På söndagen började den Internationella utställningen redan klockan 8, så det blev ännu tidigare avresa. Nu åkte Per ensam tillsammans med Mary. Det blev stor succe, Mary föll denna trevliga domare i smaken, hon fick excellent, CK och sitt första CERTIFIKAT. smiley

Jag var kvar här på campingen och hade kul tillsammans med vårt födelsedagsbarn, Lily, som fyllde 1 år. Hon fick ett plyschlamm och en härlig morgon ute på stranden. Det var lycka för henne tillsammans med mamma Ida och mormor Alice.smiley

På vägen hem från Visby köpte Per med sig godsaker och vi firade med smörgåstårta, god mat och gott att dricka. Princesstårtan sparade vi tills idag! Orkade inte med alltsammans, blev proppmätta.smiley

Har fotograferat jättemycket med den nya kameran, det är så roligt. Snabb och det blir fin skärpa. Bilder kommer smiley