Nu är vi äntligen här igen! Gotland är en favorit, här har jag varit många gånger. Min bror Roland bodde på Gotland i många år. Jobbade på Kustartelleriet i Fårösund. Han var civilanställd, arbetade med elektronisk utrustning på fartygen, båtarna – radar, ekolod.
Första gången jag besökte denna vackra underbara ö var tillsammans med mamma och pappa. Det var 1968, tänk vad tiden går! En spännande resa för oss, pappa älskade att fiska och det blev mycket torsk ute på Fårö.

Därefter har det blivit ett antal besök. Två gånger tidigare har vi campat ute på Fårö, vid Sudersand. Fantastiskt camping invid havet och den långa härliga stranden. Hundarna älskar detta ställe, tidigt på morgonen är stranden öde förutom fåglarna. Vi reser alltid då högsäsongen är över, då är det lugnt och skönt. Älskar att lyssna till bruset från vågorna, havet och känna lugnet och stillheten.

Gordon och Josef var med oss första gången vi campade här i husvagn, året måste varit 2001. Sedan dröjde det till 2011, då vi återvände tillsammans med Alice, Ida och lilla Mary, då 4 månader.

Denna gång har vi fyra hundar med oss, det blev premiär för Lily. Hela resan gick jättefint, de var så duktiga våra fyra töser. Det var trångt i bilen, först 30 mil till Oskarshamn. Färjan tog 3 timmar till Visby, sedan upp till Fårösund. Där fick vi vänta lite på färjan över till Fårö. Bilresa upp till Sudersand och vi var framme efter 13 timmar.smiley

På kvällen, när vi fått upp grindar och tak, blev det premiär ned till stranden. Lily var fullkomligt galen av lycka. Så skoj med de höga vågorna, hon skulle fånga dem, skuttade och busade. De andra tre hade också mycket spring i benen efter resan. Efter en god natts sömn, var vi ute klockan 06.00 och gick på stranden igen. Då var vi helt ensamma, och det var race för hundarna, det vill jag lova. Även Alice, skuttade på bra, men det var också en hel del tångbad. smiley