I förra veckan hade vi besök av vår vän Gaye Jones från Australien. Vi träffade Gaye 1997 då vi besökte hennes kennel Chatkins i Sydney. Därefter har vi haft kontakt med varandra. Nu är Gaye på besök i Sverige och Finland, skall vara med vid World Dog Show i Helsingfors.

Gaye hade som önskemål att träffa oss och våra hundar här i Blomberg. Tillsammans med en annan vän till henne, Gunnel Hallström, kom de hit och campade i vår husvagn i tre nätter. Gunnel hade även med sin sina båda hundar, collietiken Tootsie, 10 år och lille Micmac, en pomgosse.

Vi hade några jättetrevliga dagar tillsammans, badade i Vänern, var nere vid Blombergs hamn samt gjorde en liten tur uppe på Kinnekulle där vi först besökte Råbäcks Slott. Där träffade vi Ulla Bergh-Persson, ännu en collieuppfödare, kennel Bermarks från Mariestad. Vi hade picknick i gröngräset vid Munkängarna, tillhörande Råbäck.

Därefter en tur till Stenbrottet, som visar Kinnekulles olika bergarter, till Högkullen och tittade på utsikten, samt gjorde ett besök i Falkängens Hantverksby i Hällekis.

Det var en otroligt varm dag, så därefter åkte vi tillbaka till Blomberg för svalka och vila.

På onsdag kväll var vi hos Ulla i Mariestad, där hon bjöd på god middag.smiley

Här är lite bilder från besöket.smiley

<!–
WriteFlash('//familygallery.skyelice.se/#!album-381‘);
//–>//familygallery.skyelice.se/#!album-381