Det blev en jättehärlig sommarkväll, inte så förskräckligt hett utan behagligt med strålande solsken. Hela colliefamiljen åkte till Götene BK, gick först en promenad. Alice och jag en kortare sväng, de andra tog långrundan.


Det blev spår för Lily och Mary, lite annat kul för Ida och Alice.

Alice var så uppspelt, skuttade som en liten hare ute på appellplanen och hämtade en leksak. Hon fick också träffa och prata (såsom bara collie kan) med sina gamla vänner på klubben. smileyDet var lycka för henne.smiley


Lily blev så glad då hon fick gå in på agilitybanan och prova några tunnlar, prova på slalom. Hon vill gärna gå över A-hindret, men det satte vi stopp för. Bara gå upp en liten bit och få en godbit. Hon var så rolig då hon skulle gå slalom, koncentrerade sig så på godbiten framför nosen, att hon glömde koordinationen på bakre delen av kroppen. Efter några försök fick hon till det.smiley


Flera bilder och en liten film på Alice. smiley<!–
WriteFlash('//lilygallery.skyelice.se/#!album-375‘);
//–>//lilygallery.skyelice.se/#!album-375