Senaste veckan har varit händelserik. Värmebölja med ett åskoväder av sällan skådat slag. Jag kan inte minnas att jag upplevt något liknande här i Blomberg. Regnet vräkte ned, det kom en liten tromb som fällde, flyttade trädgårdsmöbler, blomkrukor och regnet piskade in på den inglasade altanen. Det blixtrade och small, så kraftigt att tavlor trillade ned från väggen och det blev korsdrag så blommor välte ut från ett par öppna fönster. Usch, det var riktigt otäckt. Strömmen gick, det var tur att jordfelsbrytaren fungerade.

Hundarna tog det förvånansvärt lugnt, jag var däremot stressad av det här ovädret som höll på i säkert en timma.

Men vi har också haft strålande solsken, värme och för att göra det lite skönt för hundarna köpte vi ett litet hundbad där de kan svalka tassarna. De tycker också det är kul att leta godis i vattnet.smiley

Förra helgen var Mary och Lily anmälda till hundutställning i Örebro. Eftersom Lily åt stark medicin, Ronaxan, fick hon vara hemma. Per och Mary åkte iväg ensamma och kom hem med fina rosetter.smiley De lyckades i stor konkurrens bli 2:a i juniorklassen, CK och 3:a i Bästa tikklass, med Reserv Certifikat. Detta firade vi naturligtvis när de kom hem. Cava, godis och sedan grillade vi oxfilé, majskolvar och lite annat gott till. smiley

Här lite blandade bilder från veckan, vackra blommor och en härlig badtur ned till sjön. smiley

<!–
WriteFlash('//lilygallery.skyelice.se/#!album-373‘);
//–>//lilygallery.skyelice.se/#!album-373<!–
WriteFlash('//lilygallery.skyelice.se/#!album-374‘);
//–>//lilygallery.skyelice.se/#!album-374