Vi har under en vecka haft ett helt gäng med killar, som målat om huset. Det blev färdigt igår eftermiddag och vi är så himla glada över vårt fräscha hur. smiley

Är stolt över våra fyra töser också, de har varit så tålmodiga, fått flytta runt för att inte störa och vara i vägen. Det har varit byggnadsställningar runt huset, grabbarna har balanserat och klättrat. Inte så lätt att måla vårt hus, mycket vinklar och vrår. Samir var “balanskonstnären”.
Det var samma gäng som för en månad sedan tvättade hela huset.

Hundarna var med i trädgården igår eftermiddag, då Samir plockade ihop sina pinaler. Han tappade en handske, som skulle slängas bort, med vit färg på. Den lyckades Lily få tag på, Mary skulle försöka ta den och de hade race. Lily blev ännu mer vitfläckig än vad hon är, Mary fick också lite vita slingor i sin svarta päls. smileyMen skoj hade de!

Nu kan vi fira midsommar och njuta av ett nästan nytt snyggt hus!