I helgen drog vi iväg med husvagnen till våra goda vänner Ann-Britt och Roger, som bor i Bäve Groröd, en bit utanför Uddevalla. Här finns också två av Idas valpar, Abbe, 3 år och Ruby, 9 månader, samt Lancer, en snäll och trevlig goendal. Vi hade med oss alla fyra hundarna, så det blev en trevlig familjeträff.smiley

Fredag kväll, lördag- och söndag förmiddag var Ann-Britt, Roger och Per med hundar anmälda till en kurs för Gerard O’Shea. Det blev föreläsning på fredagen, sedan var det full fart i ringen. Mycket spring, glädje, lek och attityd. Lily, Abbe och Ruby var med och jag förväntade mig tre trötta hundar som kom tillbaka, men icke. De hade race och lek i den stora härliga inhägnade trädgården, hela eftermiddagen och kvällen. Hopp-hopp, fortsatte. smileyJag fotograferade dem och bilder finns här:
http://familygallery.skyelice.se
http://idagallery.skyelice.se

Mormor Alice blev så enormt förtjust i Ruby, riktigt rörande att se hur hon levde upp och flirtade. Alice blir så glad och leker gärna med grabbar, hon har växt upp med Gordon och Josef och jag tror hon saknar dem. smiley

Vi passade också på att fira Roger och Abbes utmärkta jobb förra hösten, då Abbe blev Svensk Viltspårchampion. Ett glas skumpa, en glasplakett, samt en stor kampstock till Abbe från mamma Ida. smiley


Stort tack för er gästfrihet, en jättetrevlig helg med god mat och dryck. Ni har en underbar trädgård, stora ytor att springa på. Här i skuggan, på den lilla bergknallen poserar Mary och Ida, omgivna av ljuvligt doftande liljekonvaljer.smiley