Helgen 16-18 maj har varit fylld med härliga colliehundar, trevliga duktiga instruktörer, många glada deltagare som tränade lydnad, spår, uppletande. Vi åt god mat, hade mysiga kvällar med vin, goda ostar och trevlig samvaro. smiley

Vår lilla kennel fick förmånen att delta i kennel Seamist årliga läger, på Solhaga. Vi var 29 personer och säkert dubbelt så många colliehundar. Tack Lolo för att vi fick vara med, vi är ju med i “Seamistfamiljen” genom att Sasha är pappa till våra unga töser som deltog.

Kerstin, Hasse och Sapphire var med i Marias grupp, medan Britta och Tanja, Per och Lily hade Angelica som instruktör. Våra tre unga töser, 8½ månad, var jätteduktiga i spåren, de gjorde också lite grundövningar på lydnadsplanen. Fick mycket beröm av instruktörerna. smiley

Det blev lite tid även för Mary och Ida att gå var sitt spår. Då visade de sig på styva linan, efter att ha varit snälla och tålmodiga i bilen. Jätteroligtsmiley

Jag försökte ta lite bilder, men inte så lätt. Dels inte störa, sedan dåligt ljus i skogen.

<!–
WriteFlash('//lilygallery.skyelice.se/#!album-363‘);
//–>//lilygallery.skyelice.se/#!album-363
Vi valde att ta med oss vår husvagn och fick en ljuvlig plats alldeles invid Lagan. Det var så vackert på lördag morgon, med lite dis över vattnet. Lily trivdes jättefint i husvagnen, det var premiär för henne. Ida och Mary har bott i husvagnen tidigare och gillar det verkligen. De “tävlade” lite om de bästa sängplatserna.smiley
Alice var hemma tillsammans med Irene och Sten. De hade haft det avkopplande och skönt. Tusen tack för hjälpen.smiley

<!–
WriteFlash('//lilygallery.skyelice.se/#!album-364‘);
//–>//lilygallery.skyelice.se/#!album-364