Idag är det både lite kallare och regnigt, så vi är inne och har mysigt. Lily vill ut lite med sina nallar och lufta dem, men kommer snart in igen. Hon är så härlig, roar sig själv väldigt mycket. smiley

Det är två veckor sedan Ida blev ormbiten, i helgen fann Lily en ny orm i trädgården. Vilken himla tur, detta var en snok med sina gula fläckar, som slingrade ihop sig och hade tungan ute för att visa sig farlig.


Inför 1 Maj, då det var hundutställning på programmet hade vi skönhetsbad för Mary och Lily. Är så glad över vårt “Booster Bath”, det underlättar och hundarna finner sig väl tillrätta att stå där och blir duschade och schamponerade. Efteråt blåste vi dem med den nya effektiva och tysta “Kool Dry”. De blev jättefina i sina pälsar, Marys päls blev som en spegel, hon har ingen underull, är helt urfälld. Men hon blir så vacker, nu ser man hennes fina kroppskonstruktion, och hennes underbara flytande rörelser.
<!–
WriteFlash('//lilygallery.skyelice.se/#!album-360‘);
//–>//lilygallery.skyelice.se/#!album-360
Lily och Mary skötte sig perfekt på den inofficiella utställningen. Marys kullbror Chester, var också med oss och var jätteduktig. Lily blev BIR-valp, 3:a i gruppfinalen. Mary BIR, 3:a gruppfinalen, Chester blev BIM. Mer om detta, bilder och den utmärkta kritiken, finns på hemsidan. smiley

Alice och Lily är så jättegulliga när leker med varandra. De brottas, myser, har dragkamp. Det syns hur Alice njuter av detta och Lily älskar sin mormor. Ida och Mary lägger sig inte i deras mysiga lek, de bara tittar på. Men om det blir lite häftigare, med race, då kommer Mary och vill delta.smiley Underbart att se Alice så glad och lekfull, hon är dock över 11 år.
<!–
WriteFlash('//lilygallery.skyelice.se/#!album-361‘);
//–>//lilygallery.skyelice.se/#!album-361